AGENDA

Never a dull moment

Events on the roll

We hebben een bruisende agenda vol met evenementen die je niet wilt missen. Van zwoele zomeravonden tot knallende beach parties, wij brengen de beste vibes rechtstreeks naar het zand.

Dus pak je agenda erbij, markeer deze data met een sterretje en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring bij Bodhi Beach. Laten we afspreken dat we jaar op de zanderige dansvloer zien!

Upcomming events 2024

Video afspelen

RODA DA HOLANDA

Datum; 12 juli 2024
Locatie: Bodhi Beach
Tijd: vanaf 17.00 uur
Prijs: va. €17,50

SOULFUL AT THE BEACH

Datum: 13  juli 2024
Locatie: Bodhi Beach
Tijd: 15.00 – 00.00 
Prijs: va. €21,50

bongo spelen op het strand. het is weer helemaal hip! een spel om samen te lachen en in de prijzen te vallen. ga naar huis met de leukste prijzen. Bingo bij bodhi is nog leuker dan gewoon een potje bingo!

BINGOOOO

Datum; Check onze socials 
Locatie: Bodhi Beach
Tijd: Check onze socials 
Prijs: Gratis toegang

Op het strandfestival Wolvenroedel bij Bodhi Beach genieten talloze mensen van fijne deuntjes terwijl ze met hun voeten in het zand dansen.

Wolvenroedel 2024

Datum: 10 augustus 2024
Locatie: Bodhi Beach
Tijd: 14.30 – 23.00 uur
Prijs: va. €25 

Ontdek de laatste updates, evenementen en sfeer van Bodhi Beach door ons te volgen op social media. Mis geen enkel moment van de bruisende activiteiten en gezelligheid die we te bieden hebben!

stay up to date

Blijf op de hoogte van alle evenementen en activiteiten van Bodhi Beach door ons te volgen op Instagram en wordt deel van de Bodhi community! Geen instagram? No worries, je kan ons ook volgende op Facebook natuurlijk!

Een greep uit 2023...

Sunday tunes

Wolvenroedel

Beach 'n Surf

Tropicalia

SoulFUL at The beach

hABI BI SUNDAY

beach Yoga

BOKStraining